Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Restrangere De Activitate 2019

Restrangere De Activitate 2019. Azi, 22 martie a avut loc etapa de restrângere de activitate din cadrul mișcării personalului didactic. Cerere restrângere de activitate 2019 pentu depunere la școli. (2) transferarea personalului didactic de predare. Printre activitatile pe care nu le vor mai indeplini se numara: Joi ian 17, 2019 4:14 pm.

Rezultate inspecții la clasă_proba practica_restrângere de activitate martie 2019. Programul abordează preocupările majore legate de utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, de creștere și incluziune, de migrație, de securitate și. Două (la matematică) urmează a fi soluționate în etapele următoare. Activitatea politistilor va fi aproape blocata, ei actionand doar in caz de forta majora, potivit realitatea tv. Ârestrangere activitate 2021ââcapitolul ivââorganizarea si desfasurarea transferarii personalului didacticde predaredisponibilizat prin restrangere de (5), aflate in restrangere de activitate, cu respectarea prevederilor prezentei metodologii.

Fisa Evaluare 2018 2019 By Manole G Issuu
Fisa Evaluare 2018 2019 By Manole G Issuu Source from : https://issuu.com/manoleg/docs/fisa-evaluare-2018-2019.docx
Lista posturilor didactice/catedrelor actualizata la data de 11 martie 2019. Denumire post/catedra afectată de restrangere de activitate. Procedura operațională de transfer și pretransfer la nivelul cn ion creangă. Activitatea politistilor va fi aproape blocata, ei actionand doar in caz de forta majora, potivit realitatea tv. Două (la matematică) urmează a fi soluționate în etapele următoare.

Programul abordează preocupările majore legate de utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, de creștere și incluziune, de migrație, de securitate și.

13 cadre didactice vrâncene intră în restrângere de activitate de la 1 septembrie 2018. (2) transferarea personalului didactic de predare. Acestea au depus dosare la işj pentru a le fi evaluate, punctajele urmând să fie afişate pe data de 12 martie. Daca la unitatea in care lucrez se face restrangere in luna in care sunt in concediu de maternitate, intru si eu in calcul? Joi ian 17, 2019 4:14 pm.

Cerere restrângere de activitate 2019 pentu depunere la școli. Comisia judeţeană va programa apoi inspecţiile la clasă pentru cei care doresc ore în altă specializare. Programul abordează preocupările majore legate de utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, de creștere și incluziune, de migrație, de securitate și. Lista posturilor didactice/catedrelor actualizata la data de 11 martie 2019. Cna a retras licențele, la cerere.

Resurse Umane Isj Alba
Resurse Umane Isj Alba Source from : https://oldpersonal.isjalba.ro/
Digi24 închide opt televiziuni regionale. Aveti atasat data, locatia si ora de desfasurare a probei practice la disciplina informatica si tehnologia informatiei, in etapa de mobilitate: Primirea inspectoratul scolar judetean bihor a decis ca 52 de scoli vor intra de la toamna timp de un an in restrangere de activitate. Azi, 22 martie a avut loc etapa de restrângere de activitate din cadrul mișcării personalului didactic. Programul anual de activitate pentru 2019 al curții acoperă o gamă largă de chestiuni care reflectă provocările cu care ue se confruntă în prezent.

Acestea au depus dosare la işj pentru a le fi evaluate, punctajele urmând să fie afişate pe data de 12 martie.

Primirea inspectoratul scolar judetean bihor a decis ca 52 de scoli vor intra de la toamna timp de un an in restrangere de activitate. Ârestrangere activitate 2021ââcapitolul ivââorganizarea si desfasurarea transferarii personalului didacticde predaredisponibilizat prin restrangere de (5), aflate in restrangere de activitate, cu respectarea prevederilor prezentei metodologii. Raport de activitate a profesorului metodist. Printre activitatile pe care nu le vor mai indeplini se numara: 5259/2019 și prevederile calendarului privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

Printre activitatile pe care nu le vor mai indeplini se numara: Calendar / grafic activităţi educative. Cerere restrângere de activitate 2019 pentu depunere la școli. Două (la matematică) urmează a fi soluționate în etapele următoare. 24 iaşi, prin implicare şi găsirea de soluţii concrete la problemele pe care aceştia le întâmpină.

2
2 Source from : CN Mihai Eminescu Oradea
Au fost depuse 25 de dosare, din care au fost soluționate 23. Printre activitatile pe care nu le vor mai indeplini se numara: Digi24 închide opt televiziuni regionale. Programul anual de activitate pentru 2019 al curții acoperă o gamă largă de chestiuni care reflectă provocările cu care ue se confruntă în prezent. Miercuri, 27.03.2019, ora 9,la sediul isj ilfov, va avea loc ședința publică pentru soluționarea restrângerilor de activitate.

Ârestrangere activitate 2021ââcapitolul ivââorganizarea si desfasurarea transferarii personalului didacticde predaredisponibilizat prin restrangere de (5), aflate in restrangere de activitate, cu respectarea prevederilor prezentei metodologii.

Lista nominala a personalului didactic afectat de restrangere de activitate. (2) transferarea personalului didactic de predare. Unitatea de învăţământ (indiferent de statut juridic). Document atasat activitate educativă formală şi non formală. Printre activitatile pe care nu le vor mai indeplini se numara:

Posting Komentar untuk "Restrangere De Activitate 2019"