Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratie De Avere Iohannis

Declaratie De Avere Iohannis. In calitate de primar, in 2014, iohannis a incasat 43.802 de lei, iar sotia sa, profesoara de limba engleza la colegiul gheorghe lazar din sibiu, 26.247 de lei. Sase case, cont mai mare. 17:45 autoritatea pentru digitalizarea româniei şi code4romania au. Declaraţii de avere şi de interese. Nu avem în vedere un lockdown de paști, a precizat șeful statului.

Carmen iohannis a încasat mai mulţi bani din salarii, soţia preşedintelui câştigând în total 43.450 de lei ca profesor la colegiul gheorghe lazăr din sibiu, faţă de dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului a scris că încasează 35.829 de lei, în ultima declaraţie apar venituri de 35.743 de lei. Nu avem în vedere un lockdown de paşti; Pe de altă parte, veniturile din chirii ale celor doi au crescut. Klaus iohannis a promulgat legea, valabilă pentru anumite categorii de persoane. Ce avere are klaus iohannis:

Declarația De Avere Președintele Romaniei Ce Venituri Are Klaus Iohannis și De Unde Ii Vin Banii Antena 1
Declarația De Avere Președintele Romaniei Ce Venituri Are Klaus Iohannis și De Unde Ii Vin Banii Antena 1 Source from : https://a1.ro/news/social/declaratia-de-avere-presedintele-romaniei-ce-venituri-are-klaus-iohannis-si-de-unde-ii-vin-banii-id999832.html
Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului a scris că încasează 29.529 lei, în ultima declaraţie. Soţii iohannis au avut câştiguri mai mari din chirii. Carmen iohannis a încasat mai mulţi bani din salarii, soţia preşedintelui câştigând în total 33.276 de lei ca profesor la colegiul gheorghe lazăr din sibiu, faţă veniturile obţinute din chirii au crescut. Preşedintele a scris în declaraţia de avere că a avut venituri de 35.829 de lei faţă de 29.529 lei, cât a menţionat în precedenta declaraţie. Veniturile salariale ale preşedintelui klaus iohannis au crescut, la fel şi veniturile obţinute din chirii au scăzut.

Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului arăta că încasează 59.960 de lei din închirieri, în ultima declaraţie apar venituri de doar 19.017 lei, scrie.

Preşedintele a scris în declaraţia de avere că a avut venituri de 35.829 de lei faţă de 29.529 lei, cât a menţionat în precedenta declaraţie. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului a scris că încasează 29.529 lei, în ultima declaraţie. Klaus iohannis mai are pe numele său un cont, care în 2018 a ajuns la suma de 210.000 de lei. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, probabil de la orele 22.00. Jucării potrivite pentru cei mici în funcție de vârstă.

Klaus iohannis, președintele româniei, este mai sărac cu o casă, dar mai bogat cu aproape 83.000 de lei de asemenea, a mai primit 59,960 lei din închirierea unei case. Klaus iohannis mai are pe numele său un cont, care în 2018 a ajuns la suma de 210.000 de lei. Carmen iohannis a încasat mai mulţi bani din salarii, soţia preşedintelui câştigând în total 33.276 de lei ca profesor la colegiul gheorghe lazăr din sibiu, faţă veniturile obţinute din chirii au crescut. Pagesotherbrandwebsitenews and media websiteadevărulvideosdeclarație de presă a președintelui iohannis. 292 din codul penal impreund cu familia defin urmatoarele.

Start Depunere Declarații De Avere și Interese Personale Pentru Anul 2018 Cați Funcționari Deja Au Depus Declarația Tv8 Md
Start Depunere Declarații De Avere și Interese Personale Pentru Anul 2018 Cați Funcționari Deja Au Depus Declarația Tv8 Md Source from : https://tv8.md/2019/01/24/start-depunere-declaratii-de-avere-si-interese-personale-pentru-anul-2018-cati-functionari-deja-au-depus-declaratia/
Klaus iohannis a încasat 1.275 de lei din drepturi de autor, de la editura curtea veche, iar carmen iohannis a moștenit, anul acesta, un apartament de 67 de metri pătrați în sibiu, se arată în noua declarație de avere depusă de președinte. Președintele klaus iohannis a depus o coroană de flori. Nu avem în vedere un lockdown de paști, a precizat șeful statului. Declaratie de avere klaus iohannis. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului a scris că încasează 35.829 de lei, în ultima declaraţie.

Pe de altă parte, veniturile din chirii ale celor doi au crescut.

Declaratie de avere klaus iohannis. Preşedintele klaus iohannis a susținut, marţi, la ora 17,10 o declaraţie de presă la palatul cotroceni, a anunţat administraţia prezidenţială. Consultații pe segmentul completării și depunerii declarației de avere și interese personale, respectării regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor se oferă la numerele de telefon: Preşedintele a scris în declaraţia de avere că a avut venituri de 35.829 de lei faţă de 29.529 lei, cât a menţionat în precedenta declaraţie. Nu avem în vedere un lockdown de paşti;

Soţia sa, carmen, a încasat un salariu annual de. Sase case, cont mai mare. Klaus iohannis avere declaratie de avere venituri case. Preşedintele klaus iohannis a susținut, marţi, la ora 17,10 o declaraţie de presă la palatul cotroceni, a anunţat administraţia prezidenţială. Preşedintele a scris în declaraţia de avere că a avut venituri de 35.829 de lei faţă de 29.529 lei, cât a menţionat în precedenta declaraţie.

Serban Nicolae Declaraţie De Avere Cu Cantec Informaţii Importante Anonimizate Epoch Times Romania
Serban Nicolae Declaraţie De Avere Cu Cantec Informaţii Importante Anonimizate Epoch Times Romania Source from : http://epochtimes-romania.com/news/serban-nicolae-declaratie-de-avere-cu-cantec-informatii-importante-anonimizate---296670
Starea de alertă va fi prelungită, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme. La capitolul venituri, președintele menționează salariul de la administrația prezidențială, în valoare de 165.100 de lei, suma totală obținută în 2018. Klaus iohannis, președintele româniei, este mai sărac cu o casă, dar mai bogat cu aproape 83.000 de lei de asemenea, a mai primit 59,960 lei din închirierea unei case. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului a scris că încasează 29.529 lei, în ultima declaraţie. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului arăta că încasează 59.960 de lei din închirieri, în ultima declaraţie apar venituri de doar 19.017 lei.

Sase case, cont mai mare.

Nu avem în vedere un lockdown de paşti; Case tunari, o referinţă pe piaţa imobiliară în nordul capitalei. Președintele klaus iohannis va susține marți, la ora 17:10, o declarație de presă la palatul cotroceni.știre în curs de actualizare. Pe de altă parte, veniturile din chirii ale celor doi au crescut. Klaus iohannis avere declaratie de avere venituri case.

Posting Komentar untuk "Declaratie De Avere Iohannis"