Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Papa La Sumuleu Ciuc

Papa La Sumuleu Ciuc. Papa francisc soseste la sumuleu ciuc. Acest pelerinaj aparţine moştenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă. Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară. La şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc, cântat de veacuri la şumuleu. Papa francisc este așteptat astăzi la șumuleu ciuc.

It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there. Deși organizatorii se așteptau la 300.000 de oameni, la fața sâmbătă, în cea de a doua zi a vizitei în românia, papa francisc va merge la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, unde va oficia sfânta. Vesmantul purtat de papa francisc la sumuleu ciuc este creat de o romanca: «acest pelerinaj anual aparține moștenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradițiilor românești și ungurești deopotrivă; Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară, acesta fiind singurul loc din.

Papa Francisco Maria Puso En Marcha La Revolucion De La Ternura
Papa Francisco Maria Puso En Marcha La Revolucion De La Ternura Source from : https://www.abc.es/sociedad/abci-papa-francisco-maria-puso-marcha-revolucion-ternura-201906011328_noticia.html
Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară. Șumuleu ciuc, locația în care papa francisc va merge în penultima zi a vizitei sale în românia, este necunoscută multor români, dar pentru comunitatea catolică are o semnificație uriașă. Comitetul interministerial pentru securitate vizită papa francisc 2019 a. 13.14 papa francisc pleacă de la adunarea de la șumuleu ciuc. Suveranul pontif salută pelerinii printre care trece papamobilul.

Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității.

Acest pelerinaj aparţine moştenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă. Șumuleu ciuc (în maghiară csíksomlyó, în germană schomlenberg) este un cartier al municipiului miercurea ciuc, județul harghita, transilvania, românia. Suveranul pontif a fost întâmpinat cu imnul papal şi cu un vechi imn secuiesc. În jur de 100.000 de persoane din întreaga lume au venit să participe, sâmbătă, 1 iunie 2019, la sfânta liturghie oficiată de papa francisc la sanctuarul. Bajo la lluvia y la niebla, miles de fieles esperan desde muy temprano la llegada del #papa al santuario de #sumuleuciuc #papaenrumania ⁦@rne⁩pic.twitter.com/ultidsas1v.

It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there. Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității. Comitetul interministerial pentru securitate vizită papa francisc 2019 a. La şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc, „cântat de veacuri la şumuleu. «acest pelerinaj anual aparține moștenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradițiilor românești și ungurești deopotrivă;

La Lluvia Cambia Los Planes De Viaje Del Papa En Rumania Hoy Los Angeles
La Lluvia Cambia Los Planes De Viaje Del Papa En Rumania Hoy Los Angeles Source from : https://www.hoylosangeles.com/sns-bc-eur-gen-rumania-papa-20190601-story.html
12.20 papa francisc la șumuleu ciuc: La început au venit doar locuitorii din gheorgheni, ciuc și casin, dar cu trecerea timpului au venit la șumuleu și enoriași din alte regiuni: În cadrul unui discurs, care a fost tradus din italiană în limbile română şi maghiară, sfântul părinte, care a sosit la bordul unui papamobil dacia duster. Acest pelerinaj aparţine moştenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă. Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară.

La şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc, cântat de veacuri la şumuleu.

Vesmantul purtat de papa francisc la sumuleu ciuc este creat de o romanca: It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there. În jur de 100.000 de persoane din întreaga lume au venit să participe, sâmbătă, 1 iunie 2019, la sfânta liturghie oficiată de papa francisc la sanctuarul. Șumuleu ciuc (în maghiară csíksomlyó, în germană schomlenberg) este un cartier al municipiului miercurea ciuc, județul harghita, transilvania, românia. Acest pelerinaj aparţine moştenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă.

Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității. Papa francisc este așteptat astăzi la șumuleu ciuc. Sâmbătă, la şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc. La început au venit doar locuitorii din gheorgheni, ciuc și casin, dar cu trecerea timpului au venit la șumuleu și enoriași din alte regiuni: La şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc, „cântat de veacuri la şumuleu.

La Orden De Malta Activa Su Dispositivo De Primeros Auxilios Durante La Visita Del Papa Francisco A Rumania Order Of Malta
La Orden De Malta Activa Su Dispositivo De Primeros Auxilios Durante La Visita Del Papa Francisco A Rumania Order Of Malta Source from : https://www.orderofmalta.int/es/2019/06/05/orden-de-malta-activa-su-dispositivo-primeros-auxilios-durante-visita-papa-francisco-rumania/
Vesmantul purtat de papa francisc la sumuleu ciuc este creat de o romanca: Șumuleu ciuc, locația în care papa francisc va merge în penultima zi a vizitei sale în românia, este necunoscută multor români, dar pentru comunitatea catolică are o semnificație uriașă. Bajo la lluvia y la niebla, miles de fieles esperan desde muy temprano la llegada del #papa al santuario de #sumuleuciuc #papaenrumania ⁦@rne⁩pic.twitter.com/ultidsas1v. Şeful statului maghiar va sosi la şumuleu ciuc împreună cu soţia sa, anita herczegh. Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară.

13.14 papa francisc pleacă de la adunarea de la șumuleu ciuc.

Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității. Papa francisc a ajuns, sâmbătă, la sanctuarul de la şumuleu ciuc, locul unde va oficia o liturghie pontificală şi unde, în fiecare an, are loc cel mai mare pelerinaj catolic din europa centrală şi de est. Din cauza condiţiilor meteo, programul papei a suferit mici schimbări. Acest pelerinaj aparţine moştenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradiţiilor româneşti şi ungureşti deopotrivă. Sanctitatea sa a venit la şumuleu ciuc cu un papamobil de culoare albă, marca dacia duster.

Posting Komentar untuk "Papa La Sumuleu Ciuc"